window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-ZQ4YQZ1WJM');
  • Telefon

    +40 267 358 086
  • str. Mihai Eminescu nr. 160

    Covasna, Romania
  • Luni - Vineri

    08:00 - 16:00

Angajare Farmacist, Biolog, Medic specialist, Medic Rezident

Spitalul de Recuperare Cardiovasculară Dr. Bendei Geza organizează concurs, în conformitate cu preverile OMS nr 869/2015, pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, pentru ocuparea următoarelor posturi:

Angajare Asistent Medical Debutant PL - Secția III, Asistent Medical PL, Farmacia cu Circuit Închis

Spitalul de Recuperare Cardiovasculară "Dr. Benedek Geza" organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante contractuale de execuție 

1. Norma întreaga, perioada nedeterminata

Anunț angajare posturi vacante contractuale de execuție

Spitalul de Recuperare Cardiovasculară Dr. Benedek Geza Organizează concurs pentru ocuparea de  posturi vacante contractuale de execuție:

Despre noi

Spitalul de Recuperare Cardiovasculara Dr Benedek Geza din Covasna este unul dintre cele mai renumite centre de tratament al afectiunilor cardiologice din tara.
Acesta este dotat cu aparatura de ultima generatie iar angajatii din cadrul acestuia sunt unii dintre cei mai buni medici din acest domeniu.

Link-uri utile

Contact

Pune o intrebare

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Copyrights © 2022 Toate drepturile rezervate.

Accesibilitate